Update


Färgglad pippi i Sydney

Oj, tiden går fort när man har roligt!

- Mer än hälften av tiden har gått och alla inlämningar och grupparbeten har fått bra resultat hittills. Planerar just nu, med min roll som Event Manager, att arrangera en middag i min ena kurs "Events management" där vi ska bjuda in cirka 40 gäster som ska ha det trevligt på olika vingårdar utanför Melbourne. Det ska bli roligt att få åka ut och se hur det går till och förhoppningvis lära sig lite på kuppen om vingårdar.

- Det blir kallare, kallare och kallare. Löven är färgglada, det blåser en massa och solen värmer inte lika gott längre.
Men jag försöker inte att klaga. Det känns mest lustigt att veta hur graderna sjunker här men att solen värmer er mer och mer där hemma.


- Nu är det mycket skolarbeten som ligger framför och jag ska vara en flitigt student!

Hoppas allt är gott i Norden! Önskar jag kunde varit närvarande på Oscars dop på söndag!

Miss you!

Sydney- I'm back



En varm fredagskväll landade jag och Micke i den fina staden Sydney.  Tajmingen kunde inte varit bättre med tanke på det kalla vädret Melbourne fick denna helg. På lördagen turistade vi vid operahuset tillsammans med Pernilla och sedan tog vi färjan ut till Manly beach för sandstrand, lapande av sol och dopp i havet.
På kvällen bjöds det på kängurufilé, ugnsrostade grönsaker och hemmagjord béarnaisesås hemma hos Mickes vänner -ungkarlarna . Känguru påminner lite om renkött skulle jag vilja påstå, Pernilla menar oxfilé. Söndagen var fortfarande lika härlig och varm så vi solade, spelade tennis, badade i jacuzzi, pool och bastu uppe på taket hemma hos Pernilla. En sista natt på fyrstjärnigt hotell och som avslutning på vår weekend blev det på måndagen bio (Shutter Island), promenad och middag i Darling Harbour.  





Nu är jag tillbaka i mitt Melbourne och ska försöka hitta studiemotivationen igen. Det är lätt att njuta av det goda här i solen. Hoppas vårsolen värmer er där hemma!

Påskhälsning



Idag blev det vintertid här i Australien. Det innebär att det nu är 8 timmars skillnad på er och mig. Glad påsk till er alla där hemma!

Sebastian se till att visa farmor bloggen nu :)
Minä kaipaan teitä ja pääsiäisruokaa! Halauksia pikku Mummille ja Armille meidän luonna tänään!

Love,
Emmi

RSS 2.0